Puseur produk

Rincian produk

Ihtisar

Peminjam wiraswasta kalayan kiridit anu saé anu panghasilanna nyatakeun dina pamulangan pajegna moal nyayogikeun aranjeunna pikeun bumi méwah anu aranjeunna mampuh.Kualifikasi sareng 100% dina Deposit Akun Pribadi sareng 50% dina Deposit Akun Usaha (12 bulan berturut-turut)

2- 12 or 24-Month Bank Statement (1)

Rincian

1) Nepi ka $4M jumlah injeuman;
2) Nepi ka 90% Max LTV;
3) Wiraswasta jeung 1099 Peminjam;
4) skor kiridit 575 atawa leuwih gede;
5) Taya cadangan diperlukeun dina 75% atanapi kirang LTV;
6) Taya 4506T / Taya K1 urang / Taya P & L urang;
7) Taya MI (Asuransi KPR).

Naha urang milih program ieu?

Sanaos sabagéan ageung urang Amerika tiasa kalayan gampang cocog sareng dokuméntasi lengkep pikeun pinjaman hipotik bumi konvensional, seueur anu masih henteu cocog sareng pituduh Fannie sareng Freddie nalika syarat nginjeumkeun.Kabeneran, pinjaman Non-QM sareng dokuméntasi panghasilan pernyataan bank mangrupikeun solusi anu hadé pikeun peminjam anu teu tradisional ieu.

Utamana, anu padamelan mandiri ngagaduhan kamewahan pikeun ngaleungitkeun seueur biaya bisnis dina Kode Pajak IRS.Nulis expenses bisnis tina panghasilan kotor maranéhanana kauntungan timer padamelan upah-earners dina mayar kirang dina pajeg panghasilan.

Seueur jalma anu padamelan mandiri sareng akuntan anu licik sering mayar sakedik atanapi henteu pajeg kusabab ngamangpaatkeun kode pajak.Loba boga panghasilan négatip.Hanjakal, loba write-offs hartina timer padamelan upah-earners boga waktu hésé qualifying pikeun KPR a.Pemberi pinjaman tradisional bakal ngagunakeun panghasilan kotor anu disaluyukeun nalika ngitung panghasilan anu mumpuni.Warta hébat pikeun pembeli bumi padamelan mandiri sareng pinjaman non-QM.Kami gaduh hipotik Non-QM pikeun peminjam anu padamelan mandiri anu henteu diperyogikeun pajeg panghasilan.Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas sareng nutupan hipotik pernyataan bank non-QM pikeun peminjam anu padamelan mandiri.

Pikeun saha program ieu dirancang?

Program ieu dirancang pikeun peminjam anu padamelan mandiri sareng bakal nguntungkeun tina metode kualifikasi pinjaman alternatif.Pernyataan bank tiasa dianggo salaku alternatip pikeun ngabalikeun pajak pikeun ngadokumentasikeun panghasilan peminjam mandiri.Salaku tambahan, pernyataan bank pribadi sareng / atanapi bisnis sadayana diidinan.

Sahenteuna salah sahiji peminjam kedah janten padamelan mandiri sahenteuna sahenteuna 2 taun (25% atanapi kapamilikan langkung ageung) pikeun cocog pikeun program ieu.Ieu mangrupikeun sarat standar pikeun nangtukeun upami peminjam mangrupikeun peminjam mandiri.Kadang-kadang, nu peminjam bisa boga kapamilikan hiji usaha, kumaha oge, urang ngan diitung salaku peminjam timer padamelan lamun éta leuwih ti 25%.Dina pinjaman lembaga, urang sok ngarujuk kana K-1 atanapi Jadwal G;Sedengkeun pikeun pinjaman Non-QM, urang salawasna peryogi surat CPA pikeun pariksa kapamilikan sabenerna.

Biasana, lender bakal ngitung panghasilan qualifying ku cara nyokot nilai rata-rata deposit pernyataan bank dina 12 atawa 24 bulan, lajeng sababaraha faktor expense baku.Éta kedah janten panghasilan mumpuni peminjam pikeun program ieu.

Sedengkeun pikeun faktor biaya, seueur investor Non-QM tiasa gaduh rasio standar sapertos 50%.Simkuring gaduh sarat ieu ogé.Sanajan kitu, lamun CPA Anjeun bisa nyadiakeun surat kalawan alesan luyu, urang bisa nyandak tinimbangan pikeun faktor expense fléksibel.Ulah ngaleuwihan wates minimum~

Upami anjeun ngagaduhan kabutuhan, hubungi kami heula, kami tiasa nawiskeun itungan panghasilan pre-analysis gratis.Éta kedah seueur mangpaat pikeun anjeun sadayana khususna Petugas Pinjaman KPR, pikeun ngalayanan klien anjeun langkung saé.

2- 12 or 24-Month Bank Statement (2)

  • saméméhna:
  • Teras: