Puseur produk

  • Program rasio Non-QM Non-DTI - Pangurangan Aset (Aset Ngan)

    A peminjam ngajual bisnis multi-juta dollar maranéhanana lajeng manggihan imah impian maranéhanana tapi teu boga sumber panghasilan pikeun dokumén.

  • Gaji Non-QM & Program Aset Peminjam Mandiri - ABIO (Pilihan Panghasilan Berbasis Aset)

    Tinjauan Anggo aset peminjam pikeun cocog, aset peminjam kedah nutupan sahenteuna 6-bulan deposit panghasilan bulanan.Rincian 1) Nepi ka 60% LTV;2) Nepi ka $2.5M jumlah injeuman;3) skor kiridit 700 atawa leuwih gede;4) Babandingan DTI– Hareup 38% / Balik 43%;5) Taya wates dina Jumlah sipat financed.Naon program ieu?• Naha anjeun terang kumaha ngagunakeun aset ngan pikeun cocog pikeun anjeun pinjaman hipotik bumi?• Naha anjeun ditunda atanapi ditolak ku pemberi pinjaman pikeun WVOE (Written Verificat...
  • Non-QM Gampang Kualifikasi Asset ngan pilihan - ATR-In-Full

    Ihtisar program asset Popular.Peminjam gaduh jumlah artos anu tangtu, anu tiasa nutupan harga beuli atanapi jumlah injeuman sareng biaya nutup.Henteu aya inpormasi padamelan;Henteu aya DTI.Rincian 1) Nepi ka 75% LTV;2) Nepi ka $4M jumlah injeuman;3) tinggal primér wungkul;4) Taya wates dina jumlah sipat financed;5) Sahenteuna 6-bulan cadangan tina dana peminjam sorangan.Naon program ieu?Program ATR-In-Full ogé mangrupikeun program aset, anu mumpuni ngan ukur aset.Pilihan anu hadé pikeun Non-...
  • Program Minat Non-QM - Inten Jumbo (Sarupa sareng Pinjaman Konvensional)

    Tinjauan Inten Jumbo, pikeun peminjam anu teu tiasa ngalakukeun Non-agénsi Jumbo.Jumlah pinjaman langkung seueur / DTI langkung luhur / LTV langkung luhur / sipat dibiayaan terbatas.Rincian 1) Max DTI 55%;2) Nepi ka $4M jumlah injeuman;3) Nepi ka 90% LTV;4) Henteu MI (Asuransi KPR);5) skor kiridit 575 atawa leuwih gede;6) cadangan 6 bulan atawa leuwih;7) 1-taun balik pajeg sadia.Naon program ieu?Naha anjeun kantos patepang kaayaan di handap?• Lender henteu tiasa ngijinkeun paménta jumlah injeuman anjeun anu luhur?• Naha anjeun tiasa angkat ka LTV anu luhur ...
  • Pinjaman AAA Non-Conforming - Pinjaman Jumbo (Jumlah Pinjaman Tinggi)

    Tinjauan wates jumlah injeuman High ti injeuman konvensional agénsi.Rincian 1) Max DTI 43%;2) Nepi ka $2M Jumlah Pinjaman;3) Nepi ka 80% Max LTV;4) 2 taun mulih pajeg diperlukeun;5) Henteu MI (Asuransi KPR);6) skor kiridit 720 atawa leuwih gede;7) 12 atawa leuwih bulan cadangan;8) SFRs, 2-4 Unit, PUDs, Condos;9) Produk non-AUS.Naon Pinjaman Jumbo?Pinjaman jumbo mangrupikeun jinis pembiayaan anu ngaleuwihan wates anu ditetepkeun ku Badan Keuangan Perumahan Federal sareng henteu tiasa dipésér, dijamin, o...
  • Program Non-QM DSCR (Rasio Cakupan Palayanan Hutang).

    Produk paling basajan dina variétas program Non-QM.
    Henteu aya Panghasilan / Henteu Pagawean / Henteu Pajak Pajak, henteu ngabandingkeun rasio DTI sapertos pinjaman konvensional.Ngan upami harta subjekna mangrupikeun harta investasi.

  • Non-QM 12 atanapi 24-Bulan Pribadi / Program Pernyataan Bank Usaha

    Peminjam wiraswasta kalayan kiridit anu saé anu panghasilanna nyatakeun dina pamulangan pajegna moal nyayogikeun aranjeunna pikeun bumi méwah anu aranjeunna mampuh.Kualifikasi sareng 100% dina Deposit Akun Pribadi sareng 50% dina Deposit Akun Usaha (12 bulan berturut-turut)

  • Program Non-QM Peminjam Gaji- WVOE (Verifikasi Tulisan Pakasaban)

    Gajih earner borrowers wungkul, anu teu bisa balik kalawan agénsi KPR gajian, sarta teu hayang nyadiakeun variétas dokumén panghasilan.

  • Program peminjam Non-QM Wiraswasta- P&L (Kauntungan sareng Rugi)

    Tinjauan Self-pagawe borrowers wungkul, anu teu bisa balik kalawan agénsi gajian KPR, sarta teu hayang nyadiakeun varities dokumén panghasilan.Rincian 1) Nepi ka $2.5M jumlah injeuman;2) Nepi ka 75% LTV;3) skor kiridit 620 atawa leuwih gede;4) Kawarganagaraan asing sadia** 5) Taya MI(Asuransi KPR);6) Babandingan DTI– Hareup 38% / Balik 43%;7) Peminjam disiapkeun P&L ditarima** Naon program ieu?Saha anu tiasa ngalamar program ieu?• Dupi anjeun peminjam timer padamelan?• Naha lende...
  • Pinjaman Conforming Konvensional AAA pikeun kalolobaan Peminjam di Amérika Serikat

    Naon Pinjaman Conforming Konvensional?Pinjaman anu cocog nyaéta hipotik kalayan syarat sareng kaayaan anu nyumponan kritéria dana Fannie Mae sareng Freddie Mac.Pinjaman anu cocog henteu tiasa ngaleuwihan wates dolar anu tangtu, anu robih ti taun ka taun.Dina 2022, watesna $647,200 pikeun sabagéan ageung AS tapi langkung luhur di sababaraha daérah anu langkung mahal.Anjeun tiasa milarian dina internét pikeun tiap injeuman county conforming wates injeuman pikeun taun ayeuna.Misi Fannie Mae sareng Freddie Mac hasil ...