KPR News

  • AAA Lendings TPO Portal System Maintenance Notice (03/25/2022)

    Bewara Pangropéa Sistem Portal TPO Lendings AAA (25/03/2022)

    AAA Lendings bakal ngalakukeun pangropéa sistem TPO Portal dijadwalkeun ti 03/26/2022 08:00 AM (PST) ka 03/28/2022 08:00 AM (PST).Pangiriman injeuman bakal ditunda samentawis waktos.Hapunten tina sagala kasulitan anu disababkeun sareng ngahargaan kasabaran anjeun.Catetan: Pangiriman pinjaman bakal ditunda ...
    Maca deui
  • We Expanded 40 Additional States for Investment Property Loan

    Urang Ngalegaan 40 Nagara Tambahan pikeun Pinjaman Harta Investasi

    Catetan Lisensi Propinsi: (1) Nagara 36 di luhur tiasa ngalakukeun bisnis pinjaman DSCR tanpa lisénsi MLO sareng ngantepkeun nutup di individu atanapi badan kecuali California-DRE, Florida, Georgia sareng Virginia.(2)California ngamungkinkeun pikeun nutup pinjaman DSCR dina individu ...
    Maca deui
  • Kontribusi pihak kabetot

    Naon definisi Kontribusi Partai Kabetot?Kontribusi Partai Kapentingan (IPC) nujul kana pamayaran ku Pihak Kabetot, atanapi kombinasi pihak-pihak, ka arah biaya katurunan Peminjam, biaya nutup sareng titik diskon.Sumbangan pihak anu minat...
    Maca deui
  • Naon bedana Bab 13 sareng Bab 11?

    Beda utama antara Bab 13 sareng Bab 11 nyaéta: Bab 11 dianggo ku usaha ageung pikeun ngabantosan aranjeunna ngatur deui hutang bisnis sareng mayar deui tukang kiridit bari neraskeun operasina.Bab 13 ngaleungitkeun hutang nganggo rencana pamayaran bulanan pikeun 3 dugi ka ...
    Maca deui
  • Naon APR?

    Nalika anjeun ngabiayaan deui atanapi nyandak hipotik, émut yén tingkat bunga anu diémbarkeun henteu sami sareng tingkat persentase taunan pinjaman anjeun (APR).Naon bédana?● Suku bunga nujul kana biaya taunan injeuman ka peminjam sarta dinyatakeun salaku perc ...
    Maca deui
  • Naon ari IRA?

    Naon ari IRA?IRA mangrupikeun akun anu disetél dina lembaga keuangan anu ngamungkinkeun hiji individu pikeun nyimpen pikeun pangsiun kalayan pertumbuhan bébas pajak atanapi dina dasar anu ditunda pajeg.Jenis IRA Aya 3 jinis utama IRA ...
    Maca deui
  • Naon perjangjian subordination

    A perjangjian subordination mangrupakeun dokumén légal nu netepkeun hiji hutang salaku ranking balik sejen dina prioritas pikeun ngumpulkeun repayment ti debtor a.Sanajan ngaran teknis-sounding na, pasatujuan subordination boga hiji tujuan basajan.Éta masihan hipotik énggal anjeun ka ...
    Maca deui
  • Naon Dupi Pinjaman Ekuitas Bumi?

    Pinjaman ekuitas bumi — ogé katelah pinjaman ekuitas, pinjaman cicilan ekuitas bumi, atanapi hipotik kadua — mangrupikeun jinis hutang konsumen.Pinjaman ekuitas bumi ngamungkinkeun para pamilik bumi nginjeum ngalawan ekuitas di bumina.Jumlah injeuman dumasar kana bédana antara curr imah ...
    Maca deui
  • Naon 1031 akun bursa

    Di Amérika Serikat, loba investor mindeng bakal ningkatkeun jeung ngaganti imah investasi, nu bakal ngahasilkeun pajeg nilai-ditambahkeun tinggi jeung pajeg panghasilan ibukota dina prosés dagang, nu pisan uneconomic.Sanajan kitu, IRS geus ngaluarkeun kawijakan dijauhkeun pajeg légal nalika b ...
    Maca deui
  • Naon "NO Rasio" DSCR?

    Taya rasio DSCR hartina babandingan panghasilan rental bulanan tina nyewa ka jumlah repayment bulanan imah, pajeg, asuransi jeung manajemén harta fee sarua jeung "0", nyaeta, Anjeun bisa nerapkeun pikeun produk injeuman DSCR kalawan " rasio nol".Dina operasi pinjaman urang saméméhna ...
    Maca deui
  • Kumaha upami kuring henteu tiasa nampi pinjaman konvensional?

    Pinjaman konvensional ngagaduhan syarat watesan rasio DTI / Cadangan / LTV / kaayaan Kredit.Sacara umum, sabagéan ageung peminjam tiasa nyayogikeun pinjaman konvensional kalayan panghasilan sareng skor kiridit langkung luhur.Sedengkeun pikeun sababaraha peminjam, panghasilan maranéhanana leuwih handap atawa ngabogaan rupa-rupa jenis i...
    Maca deui
  • Jenis produk pinjaman anu kami tiasa nyayogikeun ka anjeun

    Investasi AAA Capital ngarancang rupa-rupa produk pinjaman pikeun ngabantosan anjeun mésér harta anu anjeun pikahoyong.1- Pinjaman Non-QM- Pangsaéna pikeun anjeun tanpa skor kiridit anu saé sareng panghasilan anu stabil.Teu perlu rintisan bayar anjeun atanapi W2.Kami ngagaduhan puluhan produk, sareng sok aya hiji ...
    Maca deui