KPR News

Lisensi kaayaan

maap

Catetan:

(1) 36 Nagara di luhur tiasa ngalakukeun bisnis pinjaman DSCR tanpa lisénsi MLO sareng ngantepkeun nutup di individu atanapi badan kecuali California-DRE, Florida, Georgia sareng Virginia.
(2)California ngamungkinkeun pikeun nutup pinjaman DSCR dina individu atanapi badan tapi butuh lisénsi MLO dina DRE.
(3) Florida ngamungkinkeun pikeun nutup pinjaman DSCR sacara individu tapi butuh lisénsi MLO.Salaku tambahan, Florida ngamungkinkeun pikeun nutup pinjaman DSCR dina éntitas tanpa lisénsi MLO.
(4) Géorgia jeung Virginia ngamungkinkeun DSCR nutup di éntitas wungkul tanpa lisénsi MLO diperlukeun
(5) Arizona tiasa ngalakukeun panutupan pinjaman DSCR dina individu atanapi badan anu gaduh lisénsi MLO diperyogikeun.

AAA Capital Investment, inc.(295075) mangrupakeun lender KPR dilisensikeun.Di handap ieu informasi lisénsi.

Saté

Nomer lisénsi

Arizona

1033455

California - DRE

01835649

Colorado

-

Florida

MLD2154

Illionis

MB.6761647

Maryland

-

Pennsylvania

96854

Karolina Kidul

MLS-295075

Washington

CL-295075

 


waktos pos: Feb-26-2022