FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

1. Iraha kuring kedah ngabiayaan deui?

Biasana waktos anu saé pikeun ngabiayaan deui nalika tingkat hipotik 2% langkung handap tina tingkat pinjaman anjeun ayeuna.Bisa jadi hiji pilihan giat sanajan bédana suku bunga ngan 1% atawa kirang.Pangurangan naon waé tiasa ngirangan pangmayaran hipotik bulanan anjeun.Conto: Pamayaran anjeun, henteu kalebet pajeg sareng asuransi, sakitar $770 dina pinjaman $100,000 dina 8,5%;upami tingkatna diturunkeun ka 7,5%, pamayaran anjeun bakal janten $700, ayeuna anjeun ngahémat $70 per bulan.Tabungan anjeun gumantung kana panghasilan, anggaran, jumlah injeuman, sareng parobahan suku bunga.Pemberi pinjaman anu dipercaya tiasa ngabantosan anjeun ngitung pilihan anjeun.

2. Naon ari titik?

Hiji titik mangrupa persentase tina jumlah injeuman, atawa 1-titik = 1% tina injeuman, jadi hiji titik dina injeuman $100.000 nyaeta $1.000.Poin mangrupikeun biaya anu kedah dibayar ka pemberi pinjaman pikeun nampi pembiayaan hipotik dina kaayaan anu ditangtukeun.Titik diskon nyaéta biaya anu dianggo pikeun nurunkeun suku bunga dina pinjaman hipotik ku mayar sababaraha suku bunga ieu di payun.Pemberi pinjaman tiasa ngarujuk kana biaya tina segi poin dasar dina saratus persén, 100 poin dasar = 1 poin, atanapi 1% tina jumlah pinjaman.

3. Naha kuring kedah mayar poin pikeun nurunkeun suku bunga kuring?

Leres, upami anjeun badé cicing di harta éta sahenteuna sababaraha taun.Mayar titik diskon pikeun nurunkeun suku bunga pinjaman mangrupikeun cara anu saé pikeun nurunkeun pamayaran pinjaman bulanan anu diperyogikeun, sareng kamungkinan ningkatkeun jumlah pinjaman anu anjeun mampuh nginjeum.Nanging, upami anjeun badé cicing di harta éta ngan ukur sataun atanapi dua taun, tabungan bulanan anjeun panginten henteu cekap pikeun nutup biaya titik diskon anu anjeun bayar di payun.

4. Naon ari Apr?

Tingkat persentase taunan (APR) mangrupikeun tingkat bunga anu ngagambarkeun biaya hipotik salaku tingkat taunan.Laju ieu sigana langkung luhur tibatan tingkat catetan anu dinyatakeun atanapi tingkat anu diémbarkeun dina hipotik, sabab éta tumut kana poin akun sareng biaya kiridit sanés.APR ngamungkinkeun para pembeli bumi ngabandingkeun sababaraha jinis hipotik dumasar kana biaya taunan pikeun unggal pinjaman.Apr dirancang pikeun ngukur "biaya sabenerna injeuman".Éta nyiptakeun lapangan maén tingkat pikeun tukang pinjaman.Ieu nyegah lenders tina iklan ongkos low jeung waragad nyumputkeun.
APR henteu mangaruhan pangmayaran bulanan anjeun.Pangmayaran bulanan anjeun mangrupikeun fungsi tina suku bunga sareng panjang pinjaman.
Kusabab itungan Apr dilumangsungkeun ku rupa-rupa waragad béda ditagihkeun ku lenders, injeuman kalawan Apr handap teu merta ongkos hadé.Cara anu pangsaéna pikeun ngabandingkeun pinjaman nyaéta naroskeun ka pemberi pinjaman pikeun masihan anjeun perkiraan iman anu saé pikeun biayana dina jinis program anu sami (contona, 30 taun tetep) dina tingkat bunga anu sami.Anjeun teras bisa mupus waragad anu bebas tina injeuman kayaning asuransi homeowners, waragad judul, waragad escrow, waragad pengacara, jsb Ayeuna tambahkeun up sagala waragad injeuman.The lender nu boga waragad injeuman handap boga injeuman langkung mirah ti lender kalawan waragad injeuman luhur.
Waragad di handap ieu umumna kalebet dina APR:
Poin - duanana titik diskon na titik origination
Bunga prabayar.Bunga dibayar ti tanggal injeuman nutup nepi ka ahir bulan.
Biaya ngolah injeuman
Biaya underwriting
Dokumén-nyiapkeun fee
KPR-asuransi swasta
waragad Escrow
Waragad di handap ieu biasana henteu kalebet dina APR:
Judul atanapi biaya abstrak
fee Pangacara peminjam
waragad home-inspeksi
Biaya rékaman
Pajak mindahkeun
laporan kiridit
Biaya pangajen

5. Naon hartina konci suku bunga?

Tarif hipotik tiasa robih ti dinten anjeun ngalamar pinjaman dugi ka dinten anjeun nutup transaksi.Lamun suku bunga naek sharply salila prosés aplikasi eta bisa ningkatkeun pembayaran KPR peminjam sacara teu disangka-sangka.Ku alatan éta, pemberi pinjaman tiasa ngijinkeun peminjam pikeun "ngonci" tingkat bunga pinjaman anu ngajamin tingkat éta pikeun période waktos anu ditangtukeun, sering 30-60 dinten, sakapeung kalayan biaya.

6. Dokumén naon anu kuring peryogikeun pikeun nyiapkeun aplikasi pinjaman kuring?

Di handap ieu daptar dokumén anu diperyogikeun nalika anjeun ngalamar hipotik.Nanging, unggal kaayaan unik sareng anjeun panginten kedah nyayogikeun dokuméntasi tambahan.Janten, upami anjeun dipénta inpormasi langkung seueur, janten koperasi sareng nyayogikeun inpormasi anu dipénta pas-gancang.Éta bakal ngabantosan nyepetkeun prosés aplikasi.
Harta Anjeun
Salinan kontrak penjualan anu ditandatanganan kalebet sadaya pengendara
Verifikasi tina deposit anjeun disimpen dina imah
Ngaran, alamat jeung nomer telepon sadaya realtors, pembina, agén asuransi jeung attorneys aub
Salinan Lembar Listing sareng katerangan hukum upami sayogi (upami harta éta mangrupikeun kondominium punten nyayogikeun deklarasi kondominium, undang-undang sareng anggaran panganyarna)
Panghasilan Anjeun
Salinan pay-stubs anjeun pikeun période 30 poé panganyarna na taun-ka-tanggal
Salinan formulir W-2 anjeun pikeun dua taun katukang
Nami sareng alamat sadaya pangusaha salami dua taun ka pengker
Surat anu ngajelaskeun naon waé jurang padamelan dina 2 taun katukang
Visa kerja atanapi kartu héjo (salinan payun sareng tukang)
Upami padamelan mandiri atanapi nampi komisi atanapi bonus, bunga/dividen, panghasilan sewa:
Nyadiakeun mulang pajeg pinuh pikeun dua taun panungtungan PLUS sataun-ka-date pernyataan Untung jeung Rugi (mangga nyadiakeun mulang pajeg lengkep kaasup jadwal napel na pernyataan. Lamun geus Filed extension, mangga nyadiakeun salinan extension nu.)
K-1 pikeun sakabéh partnerships sarta S-Corporations pikeun dua taun ka tukang (mangga parios deui anjeun. Paling K-1 teu napel 1040.)
Réngsé sareng ditandatanganan Federal Partnership (1065) sareng / atanapi Pajak Pajak Panghasilan Perusahaan (1120) kalebet sadaya jadwal, pernyataan sareng addenda salami dua taun ka pengker.(Diperlukeun ngan lamun posisi kapamilikan anjeun 25% atawa leuwih gede.)
Upami anjeun bakal nganggo Alimony atanapi Dukungan Anak pikeun cocog:
Nyadiakeun SK cerai / paréntah pangadilan nyatakeun jumlah, kitu ogé, bukti narima dana pikeun taun ka tukang
Upami anjeun nampi panghasilan Jaminan Sosial, Cacad atanapi kauntungan VA:
Nyadiakeun surat pangajén ti lembaga atawa organisasi
Sumber Dana jeung Down Payment
Dijual bumi anjeun anu tos aya - nyayogikeun salinan kontrak penjualan anu ditandatanganan dina tempat tinggal anjeun ayeuna sareng pernyataan atanapi perjanjian daptar upami henteu dijual (dina nutup, anjeun ogé kedah nyayogikeun padumukan / Pernyataan Panutup)
Tabungan, cek atanapi dana pasar uang - nyayogikeun salinan pernyataan bank salami 3 sasih terakhir
Saham sareng obligasi - nyayogikeun salinan pernyataan anjeun ti calo anjeun atanapi salinan sertipikat
Kado - Upami bagian tina kas anjeun ditutup, nyayogikeun Kado Affidavit sareng buktina dana.
Dumasar inpormasi anu muncul dina aplikasi anjeun sareng / atanapi laporan kiridit anjeun, anjeun panginten kedah ngalebetkeun dokuméntasi tambahan
Hutang atawa Kawajiban
Nyiapkeun daptar sadaya ngaran, alamat, nomer rekening, saldo, sareng pangmayaran bulanan kanggo sadaya hutang ayeuna sareng salinan tilu pernyataan bulanan terakhir.
Kalebet sadaya nami, alamat, nomer rekening, saldo, sareng pangmayaran bulanan pikeun anu gaduh hipotik sareng/atanapi tuan tanah salami dua taun ka pengker
Upami anjeun mayar tunjangan atanapi tunjangan anak, kalebet padumukan perkawinan / paréntah pengadilan anu nyatakeun syarat kawajiban.
Pariksa pikeun nutupan Biaya Aplikasi

7. Kumaha kiridit abdi ditilik ku lenders?

Skor kiridit mangrupikeun sistem anu dianggo ku tukang kiridit pikeun ngabantosan naha masihan kiridit anjeun.Inpormasi ngeunaan anjeun sareng pangalaman kiridit anjeun, sapertos riwayat mayar tagihan anjeun, jumlah sareng jinis rekening anu anjeun gaduh, telat mayar, tindakan ngumpulkeun, hutang anu luar biasa, sareng umur rekening anjeun, dikumpulkeun tina aplikasi kiridit sareng kiridit anjeun. laporan.Ngagunakeun program statistik, creditors ngabandingkeun inpo ieu jeung kinerja kiridit konsumén jeung propil sarupa.Sistem nyetak kiridit masihan poin pikeun unggal faktor anu ngabantosan ngaduga saha anu paling dipikaresep pikeun mayar hutang.Sajumlah total poin -- skor kiridit -- ngabantosan ngaduga kumaha layak kiridit anjeun, nyaéta, kumaha kamungkinan anjeun bakal mayar deui pinjaman sareng mayar nalika mayar.

Skor kiridit anu paling seueur dianggo nyaéta skor FICO, anu dikembangkeun ku Fair Isaac Company, Inc. Skor anjeun bakal turun antara 350 (resiko tinggi) sareng 850 (resiko rendah).

Kusabab laporan kiridit anjeun mangrupikeun bagian penting tina seueur sistem nyetak kiridit, penting pisan pikeun mastikeun éta akurat sateuacan anjeun ngalebetkeun aplikasi kiridit.Pikeun kéngingkeun salinan laporan anjeun, hubungi tilu agénsi ngalaporkeun kiridit utama:

Equifax: (800) 685-1111
Experian (baheulana TRW): (888) EXPERIAN (397-3742)
Uni Trans: (800) 916-8800
Agénsi ieu tiasa ngecas anjeun dugi ka $ 9,00 kanggo laporan kiridit anjeun.

Anjeun gaduh hak nampi hiji laporan kiridit gratis unggal 12 bulan ti unggal perusahaan pelapor kiridit konsumen nasional - Equifax, Experian sareng TransUnion.Laporan kiridit gratis ieu tiasa waé henteu ngandung skor kiridit anjeun sareng tiasa dipénta ngalangkungan halaman wéb ieu: https://www.annualcreditreport.com

8. Naon anu kuring tiasa laksanakeun pikeun ningkatkeun skor kiridit kuring?

Modél nyetak kiridit téh rumit sarta mindeng rupa-rupa diantara creditors jeung tipena béda kiridit.Upami hiji faktor robih, skor anjeun tiasa robih -- tapi perbaikan umumna gumantung kana kumaha hubungan faktor éta sareng faktor sanés anu dianggap ku modél.Ngan creditor nu bisa ngajelaskeun naon bisa ningkatkeun skor anjeun dina model husus dipaké pikeun evaluate aplikasi kiridit Anjeun.
Sanajan kitu, model nyetak umumna evaluate jenis handap informasi dina laporan kiridit Anjeun

9. Dupi anjeun mayar tagihan anjeun dina waktu?

Sajarah pamayaran biasana mangrupikeun faktor anu penting.Kamungkinan skor anjeun bakal dipangaruhan négatif upami anjeun telat mayar tagihan, gaduh akun anu dirujuk kana kumpulan, atanapi nyatakeun bangkrut, upami sajarah éta ditingali dina laporan kiridit anjeun.

10. Naon hutang anjeun?

Loba model nyetak evaluate jumlah hutang anjeun geus dibandingkeun wates kiridit Anjeun.Upami jumlah hutang anjeun caket sareng wates kiridit anjeun, éta kamungkinan gaduh pangaruh négatip kana skor anjeun.

11. Sabaraha lami sajarah kiridit anjeun?

Sacara umum, model mertimbangkeun panjang catetan lagu kiridit Anjeun.Sajarah kiridit anu teu cekap tiasa gaduh pangaruh kana skor anjeun, tapi éta tiasa diimbangi ku faktor sanés, sapertos pamayaran anu pas sareng saldo anu rendah.

12. Naha anjeun parantos ngalamar kiridit énggal?

Loba model nyetak mertimbangkeun naha anjeun geus ngalamar kiridit anyar ku nempo "inquiries" dina laporan kiridit Anjeun mun anjeun ngalamar kiridit.Upami anjeun parantos ngalamar seueur teuing akun énggal ayeuna, éta tiasa mangaruhan négatif skor anjeun.Sanajan kitu, teu kabeh inquiries diitung.Inquiries ku creditors anu ngawas akun anjeun atanapi ningali laporan kiridit sangkan "prescreened" nawaran kiridit teu diitung.

13. Sabaraha sareng naon jinis akun kiridit anjeun gaduh?

Sanajan umumna alus mun geus ngadegkeun rekening kiridit, loba teuing rekening kartu kiridit bisa boga pangaruh négatip on skor Anjeun.Salaku tambahan, seueur model mertimbangkeun jinis akun kiridit anu anjeun gaduh.Contona, dina sababaraha model nyetak, injeuman ti pausahaan keuangan bisa négatip mangaruhan skor kiridit Anjeun.
Model nyetak bisa jadi dumasar kana leuwih ti ngan informasi dina laporan kiridit Anjeun.Contona, model bisa mertimbangkeun informasi ti aplikasi kiridit Anjeun ogé: pakasaban atawa pagawean Anjeun, lila pagawean, atawa naha anjeun boga imah.
Pikeun ningkatkeun skor kiridit anjeun dina sabagéan ageung modél, konsentrasi dina mayar tagihan anjeun dina waktosna, mayar saldo anu luar biasa, sareng henteu nyandak hutang énggal.Éta sigana butuh sababaraha waktos pikeun ningkatkeun skor anjeun sacara signifikan.

14. Naon ari peniléyan téh?

A Appraisal mangrupa estimasi tina nilai pasar adil hiji sipat.Dokumén anu umumna diperyogikeun (gumantung kana program injeuman) ku pemberi pinjaman sateuacan persetujuan injeuman pikeun mastikeun yén jumlah pinjaman hipotik henteu langkung ti nilai harta.Appraisal dilaksanakeun ku "Appraiser" biasana profésional anu dilisensikeun ku nagara anu dilatih pikeun masihan pendapat ahli ngeunaan nilai harta, lokasina, fasilitas, sareng kaayaan fisik.

15. Naon ari PMI (Asuransi KPR Swasta)?

Dina hipotik konvensional, nalika pamayaran turun anjeun kirang ti 20% tina harga pameseran para pemberi pinjaman hipotik bumi biasana ngabutuhkeun anjeun nampi Asuransi KPR Swasta (PMI) pikeun ngajagi aranjeunna upami anjeun ingkar dina hipotik anjeun.Kadang-kadang anjeun kedah mayar premium PMI dugi ka 1 taun nalika nutup anu hargana sababaraha ratus dolar.Cara anu pangsaéna pikeun ngahindarkeun biaya tambahan ieu nyaéta ngadamel pamayaran 20%, atanapi naroskeun ngeunaan pilihan program pinjaman anu sanés.

16. Naon kajadian nalika nutup?

Harta ieu sacara resmi ditransfer ti anu ngajual ka anjeun dina "Tutup" atanapi "Pembiayaan".

Dina nutup, kapamilikan harta ieu sacara resmi ditransfer ti anu ngajual ka anjeun.Ieu tiasa ngalibetkeun anjeun, anu ngajual, agén perumahan, pengacara anjeun, pengacara pemberi pinjaman, jabatan atanapi wakil firma escrow, juru tulis, sekretaris, sareng staf sanés.Anjeun tiasa gaduh pengacara anu ngawakilan anjeun upami anjeun henteu tiasa hadir dina rapat panutupan, nyaéta, upami anjeun di luar nagara.Panutup tiasa nyandak mana waé ti 1-jam ka sababaraha gumantung kana klausa kontingensi dina tawaran pameseran, atanapi akun escrow anu kedah disetél.

Paling paperwork dina nutup atawa pakampungan dipigawé ku attorneys jeung real estate professional.Anjeun bisa atawa teu kalibet dina sababaraha kagiatan nutup;eta gumantung kana saha anjeun gawé bareng.

Sateuacan nutup anjeun kedah gaduh inspeksi ahir, atanapi "walk-through" pikeun mastikeun perbaikan anu dipénta dilakukeun, sareng barang-barang anu sapuk pikeun tetep aya di bumi sapertos drapes, lampu lampu, jsb.

Di sabagéan ageung nagara, pakampungan réngsé ku perusahaan judul atanapi escrow dimana anjeun neraskeun sadaya bahan sareng inpormasi ditambah cék kasir anu pas supados perusahaan tiasa ngadamel pencairan anu diperyogikeun.Wakil anjeun bakal nganteurkeun cek ka anu ngajual, teras masihan konci ka anjeun.

17. Naon anu dimaksud "injeuman hipotik anu hargana langkung luhur"?

Bubuka
Topik ieu ngandung inpormasi ngeunaan pinjaman hipotik anu hargana langkung luhur, kalebet:
· Harti HPML
· Persyaratan pikeun pinjaman HPML

Harti HPML
Sacara umum, injeuman KPR anu dibanderol langkung luhur nyaéta hiji kalayan tingkat persentase taunan, atanapi APR, langkung luhur tibatan tingkat patokan anu disebut Rata-rata Laju Tawaran Perdana.

The Average Prime Offer Rate (APOR) mangrupikeun tingkat persentase taunan anu didasarkeun kana suku bunga rata-rata, biaya, sareng istilah sanésna ngeunaan hipotik anu ditawarkeun ka peminjam anu mumpuni.

KPR anjeun bakal dianggap pinjaman hipotik anu hargana langkung luhur upami APR mangrupikeun persentase anu langkung luhur tibatan APOR gumantung kana jinis pinjaman anu anjeun gaduh:
· KPR munggaran-lien: Apr nyaéta 1,5 titik persentase atawa leuwih luhur ti APOR.
· Jumbo injeuman: Apr nyaéta 2,5 persentase titik atawa leuwih luhur batan APOR
· KPR subordinate-lien(2nd Lien): Apr tina hipotik ieu 3,5 poin persentase atanapi langkung luhur tibatan APOR

Persyaratan pikeun pinjaman HPML
Pinjaman hipotik anu hargana langkung luhur bakal langkung mahal tibatan hipotik kalayan istilah rata-rata.Ku alatan éta, pemberi pinjaman anjeun kedah nyandak léngkah-léngkah tambahan pikeun mastikeun yén anjeun tiasa mayar deui pinjaman anjeun sareng henteu ingkar.Pemberi pinjaman anjeun panginten kedah:
· Kéngingkeun penilaian interior lengkep ti penilai anu dilisensikeun atanapi disertipikasi
· Nyayogikeun pangajen kadua bumi anjeun gratis, upami éta bumi "Flipped".
· Dina loba instansi, ngajaga hiji akun escrow salila sahenteuna lima taun

18. Naon Aturan Kamampuhan-to-Repay sareng pinjaman mana anu henteu diijinkeun ku KPR Berkualitas?

Bubuka
Topik ieu ngandung inpormasi ngeunaan Aturan ATR sareng KPR Kualifikasi, kalebet:
· Naon aturan ATR?
· Jenis injeuman dibebaskeun tina KPR Kualifikasi

Naon aturan ATR?

Aturan kamampuan-to-repay mangrupikeun tekad anu lumrah sareng iman anu saé anu paling seueur tukang pinjaman hipotik diwajibkeun supados anjeun tiasa mayar deui pinjaman.

Dina aturan, lenders umumna kudu manggihan, mertimbangkeun, sarta dokumén panghasilan peminjam urang, aset, pagawean, sajarah kiridit na expenses bulanan.Pemberi pinjaman teu tiasa ngan ukur nganggo tingkat bubuka atanapi "teaser" pikeun terang upami peminjam tiasa mayar deui pinjaman.Contona, upami KPR a boga laju dipikaresep low nu naek dina taun engké, lender kudu nyieun usaha lumrah pikeun angka kaluar lamun peminjam bisa mayar ongkos dipikaresep luhur teuing.
Hiji cara lender bisa nuturkeun aturan kamampuhan-to-repay nyaéta ku nyieun "KPR Berkualitas".

Jinis Pinjaman dibebaskeun tina KPR Kualifikasi
· Periode "bunga-hijina", nalika anjeun ngan ukur mayar bunga tanpa mayar pokokna, nyaéta jumlah artos anu diinjeum.
· "Amortisasi négatif" anu tiasa ngamungkinkeun poko pinjaman anjeun ningkat kana waktosna, sanaos anjeun mayar.
· "Balon Pangmayaran" anu mangrupikeun pangmayaran anu langkung ageung tibatan biasa dina ahir istilah injeuman.Istilah injeuman nyaéta panjangna waktos dimana pinjaman anjeun kedah dibayar deui.Catet yén pamayaran balon diidinan dina kaayaan anu tangtu pikeun pinjaman anu dilakukeun ku tukang pinjaman leutik.
· Istilah injeuman anu langkung ti 30 taun.

19. Naon ari Beungkeut Kasatiaan?

Beungkeut kasatiaan dirancang pikeun nangtayungan nu boga kawijakan tina sagala karugian anu lumangsung salaku hasil tina tindakan ngabahayakeun atawa panipuan ku pihak anu dituduhkeun sacara husus.Dina kalolobaan kasus, beungkeut kasatiaan dipaké pikeun ngajaga korporasi tina tindakan karyawan teu jujur.
Najan kanyataan yén maranéhanana disebut beungkeut, beungkeut kasatiaan bener tipe kawijakan asuransi keur usaha / dunungan, insuring aranjeunna ngalawan nalangsara karugian hasilna karyawan (atawa klien) anu ngahaja ngabalukarkeun ngarugikeun ka bisnis.Aranjeunna nutupan sagala lampah nu improperly nguntungkeun hiji pagawe finansial atanapi ngahaja menyakiti bisnis finansial.Beungkeut kasatiaan teu tiasa didagangkeun sareng henteu nampi bunga sapertos beungkeut normal.
 
Ringkesan
Beungkeut kasatiaan nangtayungan nu boga kawijakan ti kalakuan jahat jeung ngabahayakeun nu dilakukeun ku pagawé atawa klien.
Aya dua jinis beungkeut kasatiaan: beungkeut pihak kahiji (anu ngajagi perusahaan tina tindakan ngabahayakeun ku karyawan atanapi klien) sareng beungkeut pihak katilu (anu ngajagi perusahaan tina tindakan ngabahayakeun karyawan anu dikontrak).
Beungkeut mangpaat sabab éta bagian tina strategi manajemén résiko perusahaan, ngalindungan perusahaan tina tindakan anu négatip mangaruhan asetna.

Beungkeutna nyertakeun seueur hal anu sami anu katutupan ku kawijakan asuransi kajahatan dasar sapertos maling sareng maling, tapi aranjeunna ogé nutupan hal-hal anu henteu kabijakan ieu.Ieu kalebet hal-hal sapertos panipuan, pemalsuan, penggelapan, sareng seueur kajahatan "kerah bodas" sanésna anu tiasa dilakukeun ku pagawé di lembaga keuangan sareng perusahaan ageung.

20. Naon Dupi Pinjaman Ekuitas Bumi?

Pinjaman ekuitas bumi — ogé katelah pinjaman ekuitas, pinjaman cicilan ekuitas bumi, atanapi hipotik kadua — mangrupikeun jinis hutang konsumen.Pinjaman ekuitas bumi ngamungkinkeun para pamilik bumi nginjeum ngalawan ekuitas di bumina.Jumlah injeuman dumasar kana bédana antara nilai pasar imah ayeuna jeung kasaimbangan KPR nu boga imah alatan.Pinjaman ekuitas bumi condong tetep-rate, sedengkeun alternatif khas, garis kiridit ekuitas bumi (HELOCs), umumna gaduh tingkat variabel.

KEUNTUNGAN UTAMA:
Pinjaman ekuitas bumi, ogé katelah "injeuman cicilan ekuitas bumi" atanapi "kPR kadua," mangrupikeun jinis hutang konsumen.
Pinjaman ekuitas bumi ngamungkinkeun para pamilik bumi nginjeum ngalawan ekuitas di tempatna.
Jumlah pinjaman ekuitas bumi dumasar kana bédana antara nilai pasar bumi ayeuna sareng kasaimbangan hipotik anu dibayar.
Pinjaman ekuitas bumi aya dina dua jinis — pinjaman tingkat tetep sareng garis kiridit ekuitas bumi (HELOCs).
Pinjaman ekuitas bumi tingkat tetep nyayogikeun sajumlah sakaligus, sedengkeun HELOC nawiskeun para peminjam ngagulung garis kiridit.

21. Naon ari pembiayaan ditunda?

Dina transaksi pembiayaan anu ditunda, anjeun tiasa langsung nyandak artos dina harta pikeun nutupan harga pameseran sareng biaya nutup pikeun harta anu anjeun kantos mésér ku artos..Hal ieu ngamungkinkeun anjeun gaduh kauntungan pikeun janten pembeli tunai sareng masihan penjual kasempetan pikeun terang yén transaksi bakal ditutup, bari masihan anjeun kamampuan pikeun kéngingkeun hipotik teu lami saatosna pikeun ngahindarkeun sadaya tabungan anjeun dihijikeun di bumi anjeun.

Anjeun tiasa mikirkeun pembiayaan anu ditunda salaku cara pikeun masihan diri anjeun kauntungan negosiasi anu disarengan ku mayar kontan kanggo bumi, bari tetep masihan diri anjeun kalenturan finansial jangka panjang anu disayogikeun ku ngadamel pangmayaran bulanan dina hipotik tinimbang ngadamel diri anjeun "imah. malarat."

22. Naon impound di KPR imah?

Rekening impound Escrow nyaéta akun-akun anu masihan pinjaman pikeun ngumpulkeun artos 'di hareup' ti anjeun nalika anjeun nyandak hipotik pikeun nutupan biaya anu bakal datang sapertos pajeg harta sareng asuransi.Pemberi pinjaman resep nyetél akun impound ieu, sabab teras yakin yén pajeg harta sareng asuransi bakal dibayar dina waktosna, sabab bakal nahan artos sareng mayar biaya ieu pikeun anjeun.

23. Kumaha carana terang perkiraan rente pasar?

Nilai sewa penting pikeun ngagaleuh harta investasi.Kumaha urang bisa nangtukeun nilai rental lajeng?Situs wéb di handap ieu tiasa ngabantosan anjeun.
Taya login diperlukeun, haratis.

Zillow.com

http://www.realtor.com/

Dua situs wéb di luhur paling sering dianggo.Aranjeunna gaduh inventaris panggedéna, lalu lintas situs paling seueur, sareng nawiskeun jasa anu nyandak tuan tanah tina pamasaran pikeun nyéwa koleksi.

https://www.huduser.gov/portal/datasets/fmr.html

Ramatloka resmi KANTOR PENGEMBANGAN KABIJAKAN DAN PENELITIAN.

Éta tilu situs wéb di luhur kedah cekap pikeun anjeun terang perkiraan nyéwa pasar.
Nanging, ieu ngan ukur pikeun rujukan anjeun, upami panghasilan sewa bakal dianggo pikeun panghasilan anu cocog, laporan pangajen atanapi perjanjian ngajakan masih diperyogikeun.

24. Kumaha lamun kuring teu bisa cocog injeuman konvensional?

Pinjaman konvensional ngagaduhan syarat watesan rasio DTI / Cadangan / LTV / kaayaan Kredit.Sacara umum, sabagéan ageung peminjam tiasa nyayogikeun pinjaman konvensional kalayan panghasilan sareng skor kiridit langkung luhur.Sedengkeun pikeun sababaraha peminjam, panghasilan maranéhanana leuwih handap atawa ngabogaan rupa-rupa jenis panghasilan, hasilna mulih pajeg goréng;Pinjaman Fannie Mae tiasa henteu nampi jinis ieu upami pinjaman hipotik bumi.
Dina hal ieu, anjeun tiasa nyobian milarian sababaraha pemberi pinjaman hipotik anu nyayogikeun produk Non-QM.AAA Lendings ayeuna nyayogikeun Pernyataan Bank, Platinum Jumbo, Aliran Kas Investor (Teu peryogi inpormasi padamelan, Henteu peryogi DTI), Deplesi Aset sareng program Nasional Asing.Sadayana tiasa mendakan produk anu pas kalayan harga anu murah sareng harga anu pangsaéna.
Ieu sababaraha conto skenario bersyukur anyar-anyar ieu:
Investor real estate sareng sababaraha sipat kalebet kondo anu henteu dijamin.----Arus Kas Investor
Peminjam wiraswasta kalayan kiridit anu saé anu panghasilanna nyatakeun dina pamulangan pajegna moal nyayogikeun aranjeunna pikeun bumi méwah anu aranjeunna mampuh.----Pernyataan Bank Ngan
Fall-kaluar kaayaan dimana peminjam hiji ngan dua taun kaluar tina foreclosure a.---- Platinum Jumbo
A peminjam ngajual bisnis multi-juta dollar maranéhanana sarta tuluy manggihan imah impian maranéhanana tapi teu boga sumber panghasilan pikeun dokumén.----Asset Depletion

Rék gawé bareng jeung urang?