Robyn Pan

Robyn Pan

Robyn Pan

Telepon: 626-286-1695
Surélék:robyn@aaalendings.com

Ngeunaan kuring: Abdi asli California sareng latar tukang konsultasi.Gawé panangan sareng klien kuring sok janten gairah kuring sareng kuring bungah pikeun ngawangun hubungan anyar sareng calo, khususna dina rohangan Non-QM.Abdi ngarep pisan gawé bareng anjeun!

PINJAMAN NON-QM

3/12/24/ Pernyataan Bank
Ngurangan Aset
ATR- Dina- Pinuh
Program DSCR
Program P&L
Pinjaman Nasional Asing

QM PINJAMAN

Pinjaman anu cocog
Pinjaman Kasaimbangan Tinggi
Pinjaman Jumbo

LENDER LANGSUNG
24HRS WAKTU GILIRAN