Puseur produk

Rincian produk

Ihtisar

A peminjam ngajual bisnis multi-juta dollar maranéhanana lajeng manggihan imah impian maranéhanana tapi teu boga sumber panghasilan pikeun dokumén.

Rincian

1) Nepi ka $2.5M jumlah injeuman;
2) Nepi ka 80% LTV;
3) Babandingan DTI nyaéta 50%;
4) Cash-kaluar ditarima;
5) Henteu peryogi inpormasi padamelan dina aplikasi injeuman;
6) Aset ngabagi 84 atanapi istilah injeuman tetep pikeun meunangkeun panghasilan mumpuni peminjam.

Asset depletion

Naon programna?

• Naha padamelan atanapi panghasilan anjeun gagal pikeun nyayogikeun pinjaman hipotik?
• Dupi anjeun gaduh cukup aset dina akun anjeun?
• Naha anjeun ngan ukur ngajual hiji harta sareng hoyong mésér bumi anu sanés?
• Naha anjeun henteu hoyong nyayogikeun jinis dokuméntasi panghasilan?
• Naha anjeun heran kumaha lenders approve injeuman Anjeun tanpa tempo DTI ratio?

Asset Depletion/Utilization ngabantosan pelamar ieu nalika anjeun dina kaayaan ieu.Ieu program Non-QM umum, ogé ngaranna "aset wungkul".Anjeun teu kedah nyayogikeun inpormasi padamelan sareng dokumén panghasilan nalika ngalamar program ieu.
Éta tiasa dianggo salaku hiji-hijina sumber panghasilan pikeun kualifikasi injeuman atanapi pikeun nambihan sumber panghasilan anu sanés.Nalika dianggo pikeun nambihan sumber panghasilan sanés, syarat aset minimum dina metode kualifikasi dileungitkeun.

Naon mangpaatna?

1) Henteu kedah nyayogikeun dokumén panghasilan;
2) Imah primér wungkul;
3) Dokumén ngurangan
4) Gampang pikeun cocog

Aset naon anu tiasa dianggo pikeun program ieu?

Aset kedah cair sareng sayogi tanpa pinalti;dokuméntasi tambahan tiasa dipénta pikeun ngonfirmasi asal-usul dana:
• 100% tina Mariksa, Tabungan, jeung Akun Pasar Duit;
• 70% Saham, Beungkeut, jeung Reksa Dana;
• 70% tina Aset Pangsiun: Ngabogaan hak lamun peminjam geus umur pangsiun (sahenteuna 59 ½);
• 60% tina Aset pangsiun: Layak lamun peminjam teu umur pangsiun.

Aset ineligible pikeun depletion

Pikeun program ieu, anjeun tiasa ngurus watesan di handap ieu.Sababaraha jinis jinis henteu tiasa dianggo sanaos anjeun tiasa nganggo aset ieu nyalira:

• Equity dina Real estate;
• Saham anu didagangkeun sacara pribadi atanapi diwatesan/non-vested;
• Sakur aset anu ngahasilkeun panghasilan anu parantos kalebet kana itungan panghasilan:
• Sakur aset anu dicekel atas nama usaha.


  • saméméhna:
  • Teras: