Puseur produk

Rincian produk

Ihtisar

Inten Jumbo, pikeun peminjam anu teu tiasa ngalakukeun Non-agénsi Jumbo.Jumlah pinjaman langkung seueur / DTI langkung luhur / LTV langkung luhur / sipat dibiayaan terbatas.

Rincian

1) Max DTI 55%;
2) Nepi ka $4M jumlah injeuman;
3) Nepi ka 90% LTV;
4) Henteu MI (Asuransi KPR);
5) skor kiridit 575 atawa leuwih gede;
6) cadangan 6 bulan atawa leuwih;
7) 1-taun balik pajeg sadia.

Naon program ieu?

Naha anjeun kantos patepang kaayaan di handap?
• Lender henteu tiasa ngijinkeun paménta jumlah injeuman anjeun anu luhur?
• Dupi anjeun teu meunang ka LTV tinggi rék?
• Naha teu tiasa masihan pinjaman jumbo non-agénsi nawiskeun pinjaman kas?
• Naha pemberi pinjaman ngabutuhkeun anjeun mésér MI (Asuransi KPR)?
Upami anjeun kantos mendakan kaayaan anu éra ieu, maka henteu hariwang.Pemberi pinjaman non-QM ogé ngagaduhan program sapertos kitu, sami sareng pinjaman lembaga.Nanging, pemberi pinjaman Non-QM sareng produk pinjaman {Full Docs} gaduh watesan anu langkung handap tibatan produk pinjaman Dokumén Penuh.Anjeun gaduh pilihan anu langkung saé ayeuna.Hiji titik konci anu anjeun tiasa jaga nyaéta: Anjeun tiasa ngalamar program ieu ngan upami anjeun henteu tiasa cocog sareng pinjaman FNMA atanapi FHMLC.

Naon bédana program Dokumén Penuh Non-QM ieu sareng program kualifikasi pinuh lembaga?

Sacara umum, sabagéan ageung pelamar tiasa ngalamar pinjaman Jumbo konvensional pikeun tujuan jumlah pinjaman anu langkung luhur.Nanging, dina pangalaman urang, program Jumbo konvensional henteu gampang ditutup.Program éta ngabatesan syarat tibatan pinjaman agénsi, sareng gaduh waktos péngkolan anu lami ogé.

Nanging, dina sababaraha kaayaan, pelamar henteu tiasa cocog atanapi neraskeun program Jumbo konvensional, akibatna aranjeunna ngan ukur tiasa ngalakukeun produk Non-QM, pikeun nyugemakeun tujuanana, sapertos jumlah pinjaman anu langkung luhur / Cash-out / LTV / Skor kiridit. , jsb.

Dokuméntasi Panghasilan Pinuh Non-QM kami sayogi pikeun peminjam anu gaduh pinjaman jumbo sareng pinjaman anu cocog anu aya di luar parameter pikeun KPR Berkualitas.Pinjaman dina program ieu kedah henteu layak pikeun dijual ka Badan Pamaréntah mana waé.

Naon mangpaatna?

Sanggeus maca kecap-kecap di luhur, ieu kasimpulan mangpaat pikeun inpormasi anjeun:

Jumlah injeuman anu luhur, langkung seueur tibatan pinjaman lembaga;
Rasio DTI tinggi, watesan handap;
Taya MI (Asuransi KPR) diperlukeun;
Cash-kaluar diwenangkeun;
LTV anu luhur, langkung luhur tibatan pinjaman lembaga.


  • saméméhna:
  • Teras: