Puseur produk

Rincian produk

Ihtisar

program asset populér.Peminjam gaduh jumlah artos anu tangtu, anu tiasa nutupan harga beuli atanapi jumlah injeuman sareng biaya nutup.Henteu aya inpormasi padamelan;Henteu aya DTI.

Rincian

1) Nepi ka 75% LTV;
2) Nepi ka $4M jumlah injeuman;
3) tinggal primér wungkul;
4) Taya wates dina jumlah sipat financed;
5) Sahenteuna 6-bulan cadangan tina dana peminjam sorangan.

Naon program ieu?

Program ATR-In-Full ogé mangrupikeun program aset, anu mumpuni ngan ukur aset.Pilihan anu hadé pikeun pinjaman Non-QM.
AAA Lendings moal ngitung DTI pikeun pelamar anu cocog ku ngabuktikeun Aset wungkul ("ATR-In-Full").Sacara mékanis, naon waé panghasilan atanapi padamelan anu didaptarkeun dina aplikasi bakal dianggap superfluous ka underwrite sareng, salaku alternatip, tiasa ditinggalkeun kosong.Upami padamelan sareng panghasilan diwakilan dina aplikasi, DTI henteu kedah diitung

Kumaha anjeun terang upami anjeun tiasa mumpuni aset pikeun program ieu?

Di handap ieu métode itungan:
Pikeun injeuman pameseran, total aset anu diidinan kedah cocog sareng harga pameseran ditambah sagala sareng sadaya biaya nutup.
Aset >= Harga beuli + kabeh biaya nutup
Pikeun ngabiayaan deui pinjaman, total aset anu diidinan kedah cocog sareng jumlah pinjaman pinuh ditambah biaya nutup.
Aset > = Jumlah injeuman + biaya nutup

Ningali kualifikasi skenario di handap, anjeun tiasa ngarujuk kana metode itungan pikeun ningali naha anjeun tiasa cocog heula sateuacan ngalamar pinjaman sareng tukang pinjaman:

Skenario 1: Harga beuli tambah biaya nutup = $768,500.Aset sadia = $ 700.000 (tabungan) tambah $ 45.000 (50% tina IRA) = $ 748.000.Pondok ku $20.500.Lamun peminjam nyaeta 59,5 atawa heubeul, aset qualifying bakal $700.000 + $54.000 (60% tina IRA) = $754.000 sarta pondok ku $14.500.
 
Skenario 2: Jumlah injeuman ditambah biaya nutup = $518,500.Aset sadia = $ 370.000 (tabungan) + $ 100.000 (50% tina IRA) = $ 470.000.Pondokna $48,500.Lamun 59,5 atawa heubeul, qualifying aset = $ 370.000 + $ 120.000 (60% tina IRA) = $ 490.000 sarta pondok ku $ 28.500.

Naon aset anu cocog pikeun program ieu?

Kas, saham, obligasi sareng aset cair pribadi (euweuh milik) = 100%
Rekening pangsiun = 50% lamun 59 atawa ngora jeung 60% lamun heubeul
Taya dana bisnis

Naon mangpaatna?

Taya cadangan diperlukeun;


  • saméméhna:
  • Teras: