Puseur produk

Rincian produk

Ihtisar

Produk paling basajan dina variétas program Non-QM.
Henteu aya Panghasilan / Henteu Pagawean / Henteu Pajak Pajak, henteu ngabandingkeun rasio DTI sapertos pinjaman konvensional.Ngan upami harta subjekna mangrupikeun harta investasi.

Rincian

1) Nepi ka $3M jumlah injeuman;
2) Nepi ka 80% Max LTV;
3) skor kiridit 575 atawa leuwih gede;
4) Bisa nutup di éntitas;
5) Taya wates dina jumlah sipat financed;
6) SFRs, 2-4 Unit, Condos, Townhomes, Condotels, sarta Condos Non-Dijamin.

Program DSCR

DSCR (Debt Service Coverage Ratio) dirancang pikeun investor real estate ngalaman tur qualifies borrowers dumasar kana cash-aliran solely tina harta subjek pikeun analisa darajat resiko hiji investasi.Dinten, urang difokuskeun pamahaman harti DSCR sarta unveiling misteri program DSCR tina sudut pandang investasi KPR perumahan.Salajengna, hayu urang lebet kana program DSCR.

Kumaha ngitung DSCR?

Pikeun pinjaman hipotik perumahan, DSCR nujul kana babandingan panghasilan sewa bulanan hiji imah investasi pikeun total biaya perumahan (sapertos pokok, bunga, pajak tanah, asuransi sareng biaya manajemén (upami sababaraha biaya henteu leres-leres ditanggung, éta bakal kacatet salaku 0)).Nu handap rasio, nu gede résiko injeuman.Ieu bisa ditembongkeun dina handap:

detail

Kami AAA Lendings ayeuna nawiskeun "No ratio DSCR" kanggo klien kami, anu hartosna rasiona tiasa turun ka "0".Dina produk injeuman konvénsi urang, urang kedah ngabandingkeun panghasilan urang sareng PITIA bulanan (Prinsip / Bunga / Pajak / Asuransi / HOA) sareng kawajiban sanés ti bumi anu digaduhan pikeun mutuskeun naha pinjamanna tiasa cocog.

DSCR

Naon ari DSCR?

Naha anjeun terang kumaha kéngingkeun pinjaman hipotik bumi tanpa inpormasi padamelan sareng panghasilan?
Naha anjeun henteu mumpuni sareng pinjaman hipotik konvensional?
Naha anjeun terang program pinjaman mana anu mangrupikeun produk anu paling gampang?
Naha anjeun hoyong terang kumaha ngagunakeun dokumén anu dikirangan pikeun cocog pinjaman?
Naha hésé pisan pikeun anjeun kéngingkeun pinjaman bumi di industri anjeun?

Kami nawiskeun program pinjaman anu sampurna pikeun nyugemakeun faktor konci di luhur, éta program DSCR, anu mangrupikeun produk Non-QM anu paling populér dina pinjaman hipotik bumi.

DSCR (Debt Service Coverage Ratio) dirancang pikeun investor real estate ngalaman tur qualifies borrowers dumasar kana cash-aliran solely tina harta subjek pikeun analisa darajat resiko hiji investasi.Dinten, urang difokuskeun pamahaman harti DSCR sarta unveiling misteri program DSCR tina sudut pandang investasi KPR perumahan.Salajengna, hayu urang lebet kana program DSCR.

Naon kauntungan tina program DSCR?

Taya rasio DSCR, produk injeuman nu teu pariksa panghasilan, teu boga sarat pikeun panghasilan sémah, sabab produk injeuman ieu teu ngalibetkeun itungan DTI.Jeung babandingan DSCR minimum bisa jadi low salaku 0. Sanajan nyéwa imah téh low, urang masih bisa ngalakukeun eta!Ieu mangrupakeun pilihan alus keur sémah kalayan panghasilan low atawa leuwih Liabilities.

Salian ti éta, Warga Asing ogé ditampi pikeun program ieu, khususna sareng visa F1.Upami anjeun urang asing, sareng henteu tiasa cocog sareng pinjaman hipotik konvensional, hubungi kami sareng kéngingkeun skénario pinjaman anjeun.

Pedoman kami fleksibel sareng upami pinjaman anjeun masuk akal kami bakal ngabantosan anjeun nutup éta gancang.Kami ngagaduhan komunikasi anu lancar sareng hasil gancang pikeun pinjaman Non-QM, hubungi kami upami anjeun ngagaduhan kabutuhan.

Anjeun nyieun leuwih duit!Kintunan rata-rata urang pikeun nutup kirang ti 3 minggu sareng urang nutup tanpa repot.Bayangkeun kumaha rujukan anjeun bakal ningkat.


  • saméméhna:
  • Teras: